woensdag 24 juni 2009

Dutch Card Lovers - Baby boy

Ik zag zo'n leuke sketch bij een vrij nieuw weblog de Dutch Card Lovers en heb hier deze kaart voor gemaakt. De kapster die ons al een aantal jaren knipt heeft net een baby gekregen en daar stuur ik hem dan ook naartoe. Dit is het geworden.


Ik heb hiervoor papier gebruikt van October Afternoon - Ducks in a Row. Het lint had ik toevallig net gekocht, past er perfect bij. De letters heb ik opgehoogd met foam en het randje om het vierkantje heb ik met Liquid pearls - Baby Blue bewerkt. Natuurlijk mijn zwarte pen gebruikt om het één en ander wat te accentueren.

zondag 21 juni 2009

Wedstrijd LO voor Royalty Scrapbooking

De opdracht was; maak een zomerse lo met als uitgangspunt een sketch. Dit heb ik ervan gemaakt. Het is een foto die in de zomervakantie van 2007 is gemaakt in Italië in Molveno. Hier waren prachtige paden in de bergen waar wij natuurlijk ook langs zijn geweest. Het pad waar we hier liepen was nogal gevaarlijk (vonden ze) er stond namelijk een bord aan het begin dat het aanbevolen was om een helm te dragen. Nou, dat viel wel mee, maar dit hek, daar hoef je je niet aan vast te houden zoals je ziet.

Ik heb het papier gebruikt van Basic Grey - Lime Rickey. Verder heb ik wat rubons gebruikt van Fancy Pants.

zaterdag 20 juni 2009

An apple a day....

Tamara had een sketch op het forum gezet om te maken tijdens een online crop. Nou ben ik niet zo van de online crop, óf ik scrap, óf ik klets, maar ik kan dat moeilijk tegelijk. Ik heb hem later gemaakt en dit is het resultaat. Sander staat hier op de foto een appeltje te eten. Hij vond dat altijd heerlijk !!
Het papier is van Scenic Route - Garden Grove. Het appeltje heb ik uitgesneden met de Sil. Het bingokaartje heeft Anita eens voor mij gemaakt.
Sketch;

Mijn resultaat;

Trouwkaart

Het was vorige week de trouwdag van Lies en Fok. Ik wou graag een kaartje maken, maar het wou maar niet lukken. Nog ben ik niet helemaal tevreden, maar goed, het moet er maar mee doorgaan. Ik had hem net op tijd op de bus.

vrijdag 12 juni 2009

Dutch Card Lovers


Voor het blog Dutch Card Lovers heb ik meegedaan aan de sketch nr. 2. Ik heb als ondergrond het geweldige kraftpapier gebruikt en het dessinpapier is van Jillibean soup.

maandag 8 juni 2009

Happy


Naar aanleiding van de Dare op het SA-forum, de opdracht was; scrap een lo met het woord Happy of blij, heb ik deze lo gemaakt. Het is Sander in de Tummytub. Hij vond dat altijd geweldig, en kon er ook nog maar net in. Het papier dat ik dit keer gebruikt heb is van Scenic Route Garden Grove verder heb ik links op het dozenkarton een 'boompje' gemaakt met de Sil. Hij komt van de site van Veronica Heel erg bedankt voor het gebruiken Veronica.

woensdag 3 juni 2009

Relax

Even een foto genomen van vorig jaar zomer. We stonden op een camping aan de rivier de Ardeche. Het was prachtig weer en we waren dan ook regelmatig in de rivier aan het relaxen, heerlijk op een luchtbedje met de beide jongens,
Ik heb het papier gebruikt van Scenic Route. Het takje dat ik heb gebruikt heb ik van Me-Bear gedownload en met de Silhouette uitgesneden. Heel erg bedankt meid, hij is super.